Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Két magyarért szoríthatunk a Roland Garroson hétfőn

Mind a női, mind a férfi szakágban szoríthatunk versenyzőért a Roland Garros 2024-es tornáján. A salakon zajló megmérettetésen az urak mezőnyében Fucsovics Márton meccsel hétfő délután, míg a hölgyek között Udvardy Pannának szoríthatunk. Könnyű dolga egyiküknek sem lesz.

Az ATP-világranglista 54. helyén álló Fucsovics top 10-es játékost kapott ellenfélül Sztefanosz Cicipasz személyében. A görög a ranglista 9. helyén áll. A magyar teniszezővel eddig kétszer találkozott, 2017-ben és 2019-ben egyaránt egy kisebb salakos tornán vívtak egymás ellen, ezeken Fucsovics szettet sem tudott nyerni.

A női ranglista 132. helyét elfoglaló Udvardy Panna szintén nem volt szerencsés a sorsolás során, ellenfele az orosz nemzetiségű Anastasia Pavlyuchenkova lesz, aki a WTA-ranglista 22. helyén áll.

Ők egymás ellen korábban még nem játszottak, ugyanakkor egy reménysugár felcsillan Udvardy számára. Pavlyuchenkova ugyanis nem örvend különösebben jó formának salakon: Madridban a torna második körében esett ki, míg Strasbourgban és Rómában rögtön az első fordulóban búcsúzott.

(Kiemelt kép: Clive Brunskill/Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)