Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Két meccs a veretlen szezonért, mindkettőért trófea jár

Mindössze két mérkőzésnyire van a Bayer Leverkusen csapata attól, hogy történelmet írjon, és a teljes 2023/24-es labdarúgószezont veretlenül abszolválja. E két találkozóért ráadásul siker esetén trófea is jár, hiszen az Európa-liga és a Német Kupa fináléiról van szó.

A kettő közül előbbi megmérettetés jön el hamarabb: Xabi Alonso csapata, amely a bajnoki címet már rég megnyerte, szerda este az Atalantával csap össze az El döntőjében. Az olaszok ha nem is hasonló, de szintén jó szezont futnak, a bajnokságban jó esélyük van a BL-indulás kiharcolására.

Emellett Gasperini csapata is bejutott saját nemzeti kupája döntőjébe. A Coppa Italiában azonban az ezüstéremmel kellett beérniük a kék-feketéknek, miután a fináléban az idén nem keveset küszködő, a bergamóiaknál maximum egy szállal, ha jobbnak tűnő Juventus 1-0-ra legyőzte őket.

Bár toronymagas esélyesnek nem nevezhetők, a bukmékerek által valamivel 2-es odds alá beárazott Leverkusen számít a döntő favoritjának. Az Atalanta sikere négyszeresnél is többet fizetne, egy esetleges hosszabbítás pedig három és félszeresnél is többet tejel az arra sikerrel fogadóknak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)