Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Két nagy rangadót is hoz a PL-vasárnap

Két szemrevaló rangadót is hoz a Premier League vasárnapi játéknapja. A BL-szereplést érő helyekért az Aston Villa és a Tottenham, a bajnoki aranyéremért pedig a Liverpool és a Manchester City küzd majd egymás ellen.

A kora délutáni Villa-Spurs találkozó kellemes emlékeket ébreszthet azokban, akik látták a két együttes őszi mérkőzését. A birminghami és a londoni együttes férfiasan egymásnak feszült novemberben: a haladó statisztikák szerint összesen négynél is több várható gólt termeltek. Ezekből csak három ért valós találatot, a 2-1-es eloszlásnak pedig a vendég Villa örülhetett.

Ez a három pont is kellett ahhoz, hogy a forduló előtt Emery fiai öt ponttal előzzék Postecoglu tanítványait. A Spursnek ezen kell fordítania a szezon hátralévő szűk egyharmadában.

Ha az „odavágóról” van szó, a Liverpool és a City közül alighanem előbbi kutat szívesebben az emlékeiben. Ősszel ugyanis a szinte végig mezőnyfölényben játszó manchesterieknek egy ponttal kellett beérnie.

Mindkét csapat könnyedén vette a hétközi nemzetközi kupás akadályát. A Pool – Klopp rotálása mellett – 5-1-re gálázott az EL-ben, Prágában, míg a City is kényelmesen jutott a nyolc közé a BL-ben. A Sparta elleni mérkőzésen csereként beállva gólt szerzett a Pool sérülésből visszatérő magyar középpályása, Szoboszlai Dominik is.

Az Aston Villa-Tottenham meccs 14.00-kor, a Liverpool-Manchester City rangadó 16.45-kor kezdődik. Magyarországon mindkét mérkőzést a Spíler1 közvetíti.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)