Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Két szinte makulátlan teniszező vív a Garros döntőjéért

A női világranglista első és harmadik helyezettje csap össze a teniszszezon legrangosabb salakon játszott tornáján, a Roland Garroson. A szokásához híven bombaformában lévő Iga Swiatek a szintén remekül játszó Coco Gauff ellenfele lesz.

Swiatek elsöprő magabiztossággal jutott el a döntő kapujába. Eddigi öt mérkőzésén csupán egy játszmát engedett ellenfeleinek. Igaz, abba majdnem bele is bukott: a második körben Naomi Oszaka ellen a döntő szettben hátrányból fordítva kellett kivívnia a továbbjutást.

Gauff ezzel megegyező mérleggel büszkélkedhet. Avdejeva, Zidansek, Yastremska és Cocciaretto nyert szett nélkül maradt ellene, a negyeddöntőben viszont Ons Jabeur ráijesztett. A tunéziai nagyszerű játékkal hozta el az első játszmát, ám Gauff reagálni tudott, előbb 6-2, majd 6-3 arányban húzott be egy-egy szettet, és jutott megérdemelten az elődöntőbe.

A két teniszező három éve találkozott először, azóta pedig igen sűrűn teszi ezt. Tizenegy találkozásukból csak egy nem zárult 2-0-s Swiatek-sikerrel, azt Gauff hazai közönség előtt, egy kemény pályás tornán meg is nyerte. Legutóbb szűk egy hónapja, a római salakos torna elődöntőjében játszottak egymással, azt a meccset Swiatek 6-4, 6-3-mal hozta el.

 

(KIemelt kép: ROLAND GARROS/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)