Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Kiesési matek olasz módra

Olaszosan karcos lesz az utolsó forduló a Serie A-ban. Az élmezőnyben a lényegi kérdések nagy része már korábban eldőlt, és két biztos kieső neve is ismert már, a kiesés elleni küzdelemben ugyanakkor így is nagy a tülekedés a vonal körül az Empoli, az Udinese és a Frosinone érintettségével.

Előbbi 33 pontjával jelenleg a 18., már éppen kieső helyet foglalja el és a záróforduló sorsolása is az ő szempontjából a legkedvezőtlenebb. Az Empoli ugyanis azt a Romát fogadja, amely Daniele De Rossival a tavasszal kivirágzott, jelenleg pedig az európai kupaindulást érő helyekért küzd.

A 34 pontos Udinese a 35 pontos Frosinonéval találkozik, s ezzel vége is azon csapatok sorának, aki még a Serie B-ben köthetnek ki. A Frosinone szempontjából a képlet egyszerű: ha nem kap ki az udineiktől, azzal maga mögött tartja őket és jövőre is biztosan az élvonalban indulhat.

A vereség akkor sodorhatja bajba a a Frosinonét, ha az Empoli meg tudja verni a Romát. A fővárosiak ellen készülő kiscsapat egy győzelemmel a másik eredménytől függetlenül bent marad, ha pedig az Udinese kikap, akkor egy döntetlennel spareggiora mentheti a dolgot.

(Kiemelt kép: Udinese Calcio 1896/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)