Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Kin jön ki az EL-fáradtság a Serie A vasárnapi rangadóján?

Hellyel-közzel hasonlóan szerepelt az Európa-ligában a Fiorentina és a Roma. Mindkét csapat győzelmet aratott a sorozat nyolcaddöntőjének első felvonásán, a rómaiak azonban jóval kényelmesebb előnnyel várhatják a folytatást.

A pályaválasztó firenzeiek idegenben – egész pontosan Kispesten – fölényben játszva, de nehezen győzték le a Maccabi Haifát. A „violák” vezettek, ám végül fordítani kényszerültek, a győztes találatot már emberelőnyben szerezve nyertek 4-3-ra. Daniele De Rossi együttese ezzel szemben hazai pályán simán átgázolt a Brightonon. 4-0-s győzelmével alig hagyott esélyt a visszavágóra az angoloknak.

Mindkét együttes maximálisan komolyan vette a nemzetközi kupás kihívást, ahogy a Fiorentina, úgy a Roma is a gálakezdőt rakta fel a lehetőségeihez mérten. A két csapat közül ugyanakkor a Fiorentinának egy élsportolói mércén rövid utazást is ki kell pihennie csütörtöktől vasárnapig.

A két gárda elmúlt öt egymás elleni mérkőzése teljesen kiegyenlített mérleget mutat. Egy döntetlen mellett két-két római és firenzei siker áll. Vendég sikerre utoljára 2021 tavaszán volt példa a párharcban, akkor a most is idegenbe érkező Roma nyert 2-1-re.

Fiorentina – AS Roma
Serie A, vasárnap 20:45
Tv: Sport1

 

(Kiemelt kép: AS Roma/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)