Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Kinek mindegy, ki sorsdöntő meccsel kezdi a darts PL záróestjét

Csütörtökön tizenhatodik, vagyis záróestéjéhez ér a darts Premier League alapszakasza, amelynek végén az első négy örülhet majd a továbbjutásnak. Bár egyesek számára ez a nap már teljesen tét nélküli, összeszedtük, kik azok, akiknek koránt sem lesz mindegy, hogyan alakul a sheffieldi este.

Ehhez némi magyarázat: a PL-ben nyolc játékos küzd, minden estén egyenes kieséses minitornán játszva. Aki egy kört megy az 2, aki kettőt, vagyis döntőbe jut, az 3, míg az este nyertese 5 ponttal lesz gazdagabb, az első körben kipottyanóknak nem jár pont. A végén azonos pontszám esetén a több nyert este, azaz minitorna rangsorol.

Az éllovas Luke Littlernek ily módon egy nyert meccsre van szüksége, hogy megőrizze helyét, és első kiemelt legyen. Egyedül Luke Humphries előzheti meg, akinek azonban az este megnyerése mellett a tinisztár első körös kiesése is elengedhetetlen ahhoz, hogy pontazonosság mellett előzni tudjon.

Michael van Gerwen számára a feljebb kapaszkodás lehetősége már elúszott, s bár a 3.-ból még lehet 4., mivel a mögötte érkező Michael Smith és Nathan Aspinall egymás ellen kezd, ki már nem csúszhat a playoffból. A két angol egymás elleni meccse a negyedik továbbjutó személyéről is dönt majd. Ha Smith győz, biztosan előzi Aspinallt, ha viszont utóbbi diadalmaskodik, akkor azzal meg is váltja jegyét az elődöntőbe.

A huzamos ideje mélyen tudása alatt játszó Peter Wright már biztos utolsó, míg a 6-7. helyen akkor történik helycsere, ha Gerwyn Price megnyeri a sheffieldi tornát, utolérve ezzel a korábban egy estét sem behúzó Rob Crosst. Az már más kérdés, hogy ez az amúgy csekély valószínűséggel bíró eshetőség melyik fél számára lehet motiváló.

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)