Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Kirobbanó formában a hazai csapat a Bundesliga rangadója előtt

Csúcsrangadót hoz a férfi kézilabda Bundesliga vasárnapi kínálata. A nap legnagyobb érdeklődéssel várt meccsén az éllovas Füchse Berlin első számú üldözőjéhez, a Magdeburghoz látogat. A két gárda a német bajnokság előző két kiírásában egyaránt ott volt a dobogón, a pillanatnyi állás szerint erre idén is sor kerül.

A Füchse 23 bajnokijából tizenkilencet nyert meg és csak egyet veszített el. Megszerzett 41 pontjával három egységgel előzi az eggyel kevesebb meccset játszó Magdeburgot. A felek őszi összecsapása berlini sikerrel zárult, ám azelőtt a Füchse hét meccsen át volt nyeretlen a Magdeburggal szemben.

Mindkét csapat áll még a nemzetközi kupában is, az ott mutatott teljesítmény pedig alighanem a Magdeburgot helyezi feljebb. Ők a Bajnokok Ligájában a Veszprém legyőzésével biztosították helyüket a negyeddöntőben. A Füchse ezzel szemben a második számú európai sorozatban, az Európa Ligában „csak” a nyolcaddöntőbe tudott bejutni, miután a Sporting mögé szorult csoportjában.

A kipihentséget illetően jelentős különbség nem lesz a csapatok között, hiszen február 4 óta a Magdeburg 9, míg a Füchse 10 mérkőzést játszott. A nagyobb önbizalom viszont a hazaiak mellett lehet, hiszen utolsó három mérkőzésük során a Veszprém mellett a Barcelonát is legyőzték.

Magdeburg – Füchse Berlin

kézilabda Bundesliga, vasárnap 16.00

Tv: Sport1

 

(Kiemelt kép: SC Magdeburg/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)