Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Kötelezővel lépne nagyot az ezüst felé a Barca

Annak ellenére, hogy szűk két hete a Girona egy parázs meccsen legyőzte a Barcelonát, a két csapat mostanra ismét helyet cserélt a spanyol bajnokság tabelláján, ismét a kalatánok a másodikok. Xavi csapata részben magának, részben pedig a rivális botlásainak köszönheti, hogy 36. bajnokija előtt ismét kényelmesnek tűnő helyzetben van.

A Girona ugyanis a Barca legyűrése után gyorsan lerombolta, amit ezzel felépített. Előbb az Alaves otthonában hagyott ott fontos pontokat egy 2-2-es döntetlen formájában, a következő mérkőzésén pedig hazai pályán szenvedett vereséget a nemzetközi kupás helyekért hajrázó Villarealtól.

A Barca eközben ideiglenes otthonában a hétvégén 2-0-ra verte a Real Sociedadot, csütörtökön pedig az egyik, ha nem a legkönnyebb ellenfélnél vizitál. A vendéglátó Almería már fordulókkal ezelőtt kiesett, eddigi 35 meccsén mindössze 17 pontot gyűjtött, két győzelem és tizenegy döntetlen által.

Bár papíron nincs az Almeríánál ideálisabb ellenfél jelenleg a spanyol mezőnyben, nem árt feleleveníteni, hogy a Barca otthon megszenvedett decemberben a kiscsapat ellen. Az akkori vendégek kétszer is egyenlíteni tudtak, a katalánok végül egy 83. perces góllal szerezték meg a győzelmet.

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)