Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Kulcsembereket nélkülöző Lazio fogadja a bajnokság döntetlenkirályát

Nem a legjobb előjelekkel várja vendégségbe az Udinesét a Lazio. Maurizio Sarri csapata a megnyert hazai odavágó után simán esett ki a BL-nyolcaddöntőjében a Bayern vendégeként. A bajnokságban szintén két vereségen vannak túl a rómaiak. Igaz, a Fiorentina és a Milan nem tartoznak a gyengébb ellenfelek közé.

A 9. helyen álló kékek vezetőedzője ráadásul több kulcsemberét is nélkülözni kényszerül. A lapesőt hozó Milan elleni vereség során ugyanis Luca Pellegrini, Matteo Guendouzi és Adam Marusic is a kiállítás sorsára jutott. Utóbbi kettő ráadásul 2597, illetve 2935 játékperccel a keret negyedik és második legfoglalkoztatottabb játékosa.

Hármukon kívül a hetek óta egészségügyi okokból hiányzó Patric és Rovella sem áll rendelkezésre. Gondjai az Udinesének is vannak: az alapemberek közül Walace és Ebosele eltiltott, míg Jaka Bijol már hosszú ideje sérült. Ebosse és Deulofeu hiányához pedig a szezon során már hozzászokhatott a stáb.

A pontok már pedig kelle(né)nek a vendég csapatnak, hiszen csak jobb, pontosabban kevésbé rossz gólkülönbségüknek köszönhetően nem állnak kieső helyen. Ennek egyik oka a rendkívül sok döntetlen: 15 ikszük néggyel több mint a rangsorban második Torinóé.

Lőtt illetve kapott góljaik száma is nagyjából a tabella azon fertályára predesztinálja az együttest, ahol az most van. 41 kapott góljuk a 14. a liga rangsorában, míg 26 szerzett találatuk a 15. legtöbb.

A két csapat legutóbbi öt találkozása alapján kevés semleges szurkolónak fut össze a szájában a nyál a párosítás láttán. Ezek a meccsek 1,4-es gólátlagot hoztak, 2,5 találat fölé pedig csak a két csapat januári bajnokiján (1-2) mentek a felek.

Lazio – Udinese

Serie A, 28. forduló

hétfő, 20:45

TV: Sport1

 

(Kiemelt kép: SS Lazio/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)