Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Kupadöntős kiscsapattal mérkőzik a Barcelona

A kupadöntős Mallorca látogat a Barcelona otthonába, pontosabban a Lluis Companys Stadionba, amelyet a katalánok „albérletben” használnak a szezonban. A vendégek amellett, hogy a Copa del Rey fináléjában sem írhatók le a Bilbao ellen, a bajnokságban jóval szerényebb célért, a bennmaradásért küzdenek.

A szezon végén távozó Xavi Hernandez csapata azonban nem csak ezért nem veheti félvállról a Mallorcát. A Barca ugyanis a két csapat őszi bajnokiján sem tudta begyűjteni a három pontot. A 2-2-es döntetlen ugyanakkor az egyetlen a két együttes legutóbbi 12 mérkőzéséből, amely nem a gránátvörös-kékek győzelmével zárult.

A Mallorca egyébként jó formában van, elmúlt öt meccséből csak egyet veszített el. Az elmúlt két találkozóján a kupaelődöntőben a Real Sociedadot ütötte ki, míg a bajnokságban az idény slágercsapatát, a Gironát győzte le.

A Barcelona azonban annak ellenére sem lesz ideális ellenfél, hogy a hosszú ideje maródi Gavi, Pedri, Baldé és Torres mellett ezúttal de Jongra és Araujora sem számíthat. A katalánok jelenleg a 3. helyen tanyáznak, hét pont lemaradásra az éllovas Real Madridtól. A folyó bajnokságban pedig tizennégy meccsen volt pályaválasztó, amelyekből tízet meg is nyert.

A meccs péntek este 21.00-kor kezdődik, Magyarországon a Spíler2 tűzi a műsorára.

 

(Kiemelt kép: FC Barcelona/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)