Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Kupaelődöntős csapat jutna fel a Bundesliga playoffján

Pontazonosság mellett jobb, akarjuk mondani kevésbé rossz gólkülönbségének köszönhetően úszta meg a kiesési osztályozót a Bundesligában Schäfer András csapata, az Union Berlin. Mindennek a Vfl Bochum látta kárát, amely így 33 pontjával és -32-es gólkülönbségével rájátszásra kényszerül.

Az ellenfél a Bundesliga 2 harmadikja, a Düsseldorf lesz. A Fortuna 63 ponttal és +32-es gólkülönbséggel szerezte meg a másodosztály bronzérmét. A végén öt ponttal maradt le az azonnali feljutást érő helyekről, míg ugyanennyivel előzte meg a 4. pozícióban záró Hamburg együttesét.

A düsseldorfiak nem elhanyagolható módon a Német Kupában is nagyot alkottak. Bár szerencsés sorsolásuk nyomán az élvonalbeli ellenfelek elkerülték őket, elért sikerüket különösebben nem kell magyarázni. Az elődöntőig jutottak, ahol a mindeddig egész Európát végigverő Bayer Leverkusentől kaptak ki 4-0-ra.

A párharcot egy oda- és egy visszavágó összesített eredménye dönti majd el. Az első mérkőzés pályaválasztója a szabályok értelmében az élvonalbeli részvevő, a Bochum lesz. A hazaiakat a szorzók alapján valamivel esélyesebbnek tartják az első mérkőzés megnyerésére, ami – feltélezve egy szoros odavágós eredményt – a visszavágóra akár meg is fordulhat.

 

(Kiemelt kép: Vfl Bochum 1848/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)