Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Legjobbja nélkül utazik a Bologna az Empolihoz

A Bologna a Serie A idei kiírásának egyik, ha nem a legpozitívabb meglepetése. Thiago Motta csapata tíz fordulóval a vége előtt a negyedik, fix BL-indulást érő helyen áll. Az együttes egyik legjobbja a müncheni nevelésű holland csatár, Joshua Zirkzee.

A támadó huszonhét olasz bajnoki fellépésén tíz gólt termelt és másik négyet készített elő. Az Empoli elleni idegenbeli mérkőzésen ugyanakkor izomsérülése miatt nem számíthat rá a szakmai stáb. Teljesen tanácstalan azonban nem lehet Motta, hiszen rendelkezésre áll a kilenc gólos Orsolini és a 6 gólos Ferguson.

Az ellenfél ráadásul nem a legveretesebb: az Empoli a Serie második legrosszabb otthoni mérleggel bíró együttese. Két győzelmük mellé négy pontosztozkodás társul, a maradék nyolc meccsüket elveszítették.

Cserébe a Bologna inkább félelmetes otthoni mérlegének, mint idegenbeli szereplésének köszönheti az előkelő helyezését. Otthonuktól távol bajnoki mérkőzéseken három-három győzelem és vereség mellett hétszer is ikszeltek.

A két csapat őszi mérkőzését egyébként a Bologna nyerte. Akkor annak az Orsolininek a mesterhármasával nyert a hazai csapat, akire Zirkzee hiányában most is nagyobb szerep hárulhat.

(Kiemelt kép: Bologna Fc 1909/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)