Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Lépéskényszerben az Arsenal a BL-nyolcaddöntő visszavágóján

Számottevően többet aligha remélt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásától az FC Porto annál, mint amit kihozott belőle. A sorozat 2004-es győztese ugyanis nehéz ellenfelet kapott a Premier League pillanatnyi éllovasa, az Arsenal csapatának személyében.

A portugálok otthon méltó ellenfelei tudtak lenni az angol sztárcsapatnak. Több, gólszerzési lehetőséggel végződő akciót is kidolgoztak, miközben a londoniak jobbára pontrúgások után tudtak veszélyeztetni. A lefújás előtt pedig a győztes gólt is megszerezte a Porto, vagyis sovány előnnyel érkezhetett a szigetországba.

Ott márpedig fel is kell kötniük a gatyát, hiszen az Arsenal idei tizennyolc hazai tétmeccséből csak négyet nem tudott megnyerni. Az FA-kupában a Liverpool, a bajnokságban pedig a West Ham tudott győzni az Emiratesben, ezen kívül – szintén a PL-ben – a Tottenham és a Fulham vitt el egy-egy pontot.

Az odavágó óta egyébként egyik gárda sem kapott ki. Az Arsenal két impozáns és egy karcos sikert aratott. A Newcastle-t 4-1-re, a Sheffiledet 6-0-ra verték, míg legutóbb a Brentford ellen Havertz 86. perces gólja döntött. A Porto három győzelmet (egyet a kupában) és egy döntetlent számlál ugyanezen időszakban, közte az ősi rivális Benfica 5-0-s kiesésével.

Az előzetes hírek szerint a Porto ugyanúgy nem számíthat Zaidu, Marcano és a középcsatár Taremi játékára, ahogy az odavágón sem. Az Arsenal biztosan nélkülözi Timbert, valamint a korábban sérült Tomiyasu és Martinelli sem volt keretben a hétvégén.

Arsenal – Porto
Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő
kedd, 21.00
TV: Sport1

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)