Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Kötelező lépés előtt a Liverpool a bajnoki cím felé vezető úton

Miután a Liverpool hétvégén hátrányból legyőzte a Brightont, az Arsenal pedig ikszelt a Manchester Cityvel, Szoboszlai Dominik csapata pontelőnnyel vezete a Premier League-et. (Azóta a hamarabb játszó Arsenal élre a Luton elleni sikerével élre állt.) A vörösöket és a leköszönő Jürgen Klopp vezetőedzőt így kilenc megnyerendő mérkőzés választja el az angol bajnoki címtől.

Szoboszlai Dominik elárulta, mi kell a bajnoki cím megszerzéséhez

A soron következő ellenfél ehhez több mint ideálisnak tűnik. A Sheffield United 15 megszerzett pontjával a liga sereghajtója. 29 bajnokijából mindössze hármat tudott megnyerni, további hat pontszerzés mellett 20 vereséget könyvelhetett el. 27 lőtt góljuk a legtöbb, 77 bekapott találatuk pedig a legkevesebb a Premier League mezőnyében. Gólkülönbségük (-50) tizenhat találattal gyengébb, mint a második leggyatrább teljesítmény, ami a Burnley nevéhez fűződik (-34).

A Liverpool győzelmét szinte biztosra veszik a Vegas bukmékerei is, a gólszámfogadásokat elnézve pedig azt sem tartják kizártnak, hogy a Pool mészárlást rendezzen. Ennek megfelelően a liverpooli támadósor tagjainak gólszerzésére is az átlagosnál nagyobb esélyeket látnak. De nincs ez másként Szoboszlai Dominik esetében sem, akinek szorzója szintén egy kicsivel alacsonyabb a megszokottnál.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)