Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Madridban mentheti meg szezonját a Bayern

A Real Madrid megkoronázná, míg a Bayern München megmentené a szezonját a Bajnokok Ligájában. A sorozat szerdai elődöntős visszavágóján egyikük terve viszont garantáltan meghiúsul. A csapatok a müncheni 2-2-es első felvonás után Madridban folytatják.

A Bayern München idénye eddig jobbára a kudarcokról szólt, ami Thomas Tuchel majdani távozásához vezetett. A bajorok előbb a 32 között zakóztak ki a Német Kupából a harmadosztályú Saarbrücken ellen, majd a bajnoki címet is aránylag hamar elbukták a remeklő Leverkusen hátát (messziről) nézve.

A Real Madrid a kupából szintén kiesett, bár a városi rivális Atlético elleni nyolcaddöntős búcsú jóval magyarázhatóbb a rivális buktájánál. A bajnoki címet viszont a hétvégén megszerezte a „Királyi Gárda”, miután az akkor még első számú üldözőnek számító Barca kikapott Gironában. Az együttes ráadásul eddigi 34 bajnokijából csak egyet veszített el.

Bár a Bayern fölényben futballozott az odavágón, a bukmékereket „nem  igazán hatotta meg” a müncheniek kreatív, potens játéka. Az oddszok alapján a továbbjutás esélyesének – ahogyan a párharc kezdete előtt, úgy most is – a Real Madridot tartják.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)