Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Maradt-e bármilyen motivációja a Juventusnak?

A Serie A 37. fordulójának zárómeccsét két olyan csapat vívja, amelynek jövő évi Bajnokok Ligája-szereplése már matematikailag biztosított. Mind a Juventus, mind a pályaválasztó Bologna 67-67 ponttal áll, így egymás elleni meccsük akár a bajnokság bornzérmesének személyéről is dönthet.

Kérdéses azonban, hogy melyik csapat számára mekkora motivációt jelenthet ez a cél. A Bologna életében nem túl gyakori esemény, hogy érmet szerezhet a Serie A-ban, ezzel szemben a Juventus háza táján csak az arany esetén maradéktalan az elégedettség – hogy bronz színű érmet kap az együttes, vagy semmilyet, az kis túlzással mindegy.

A „Zebrák” hét közben megnyerték az Olasz Kupát, amely után azonban váratlan(?) események történtek. Az addig is kérdéses sorsú vezetőedző, Massimiliano Allegri komoly kirohanást produkált a feszült szezon után, klubja pedig a szezon végét sem várta meg a tréner menesztésével.

Ami a mérkőzés oddszait illeti, a bukmékerek jóslata sem billen markánsan egyik vagy másik oldalra, sőt. Kifejezetten nehezen megtippelhető eredményű mérkőzésre számítanak. A hazai pályán játszó Bologna szorzója egy leheletnyivel alacsonyabb a vendég Juventusénál.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)