Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Masszív favorit az Ekl-döntőbe jutásra a Fradit kiejtő Olympiakosz

Egyetlen lépésre van az Európa-konferencialiga döntőjétől az Olympiakosz. A görög csapat többek közt a Ferencváros hóhéra is volt a sorozatban, miután az éppen FTC ellen debütáló José Luis Mendilibar ráncba szedte a csapatot. A spanyol mester ráadásul tavaly jó barátságot kötött az európai kupaporonddal, hiszen Budapesten a Sevillával megnyerte az El-döntőt.

Az a bizonyos egyetlen lépés viszont nem lesz könnyű, még úgy sem, hogy az Olympiakosz két gólos előnyre tett szert idegenben. Az ellenfél ugyanis az az Aston Villa, amelyet Unai Emery vezetőedző idén a Premier League élbolyába emelt, és a jövő évi BL-ilndulásra pályázik.

Ráadásul éppen a görögök a legjobb példa arra, hogy ennél komolyabb hátrányból sem lehetetlen idegenben fordítani. Mendilibar csapata még a nyolcaddöntőben kapott ki 1-4-re a Maccabitól a hazai odavágón, hogy aztán idegenben nyerjen ugyanennyire, és hosszabbítás után továbbjusson.

Az oddszok alapján ugyanakkor sem ez a precedens, sem az Aston Villa idei remeklése nem hatja meg a bukmékereket. A továbbjutásra masszív favorit a görög csapat, az Aston Villa fináléba kerülése pedig igencsak csinos szorzót fizetne.

 

(Kiemelt kép: Farkas Zsolt)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)