Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Megállíthatja a Leverkusent a feltámadó Roma?

De Rossi és Xabi Alonso párharcát jónéhány évvel ezelőtt még a futballpályán is szívesen néztük volna, ám az eddig látottak alapján az általuk vezetett együttesek találkozása sem lesz kevésbé izgalmas. Mindezt az Európa-liga elődöntőjében nézhetjük majd, két mérkőzés erejéig.

De Rossi idén menet közben vette át a José Mourinhóval idővel egyre fásultabbnak tűnő Romát. A váltás bejött: a Serie A tabelláján a Roma az ötödik (ez idén BL-indulást ér), és a saját kezében van a sorsa a nemzetközi kupás esélyeit illetően. Az Európa-ligában a Milan elleni kettős győzelemmel jutottak a legjobb négy közé a „Farkasok”.

Xabi Alonso hasonlóan került a Leverkusen kispadjára, ám ő a tavalyi szezonban. Az ideit így már teljes mértékben az ő elképzelései mentén kezdhette a csapat, ami előnyére is vált a „Gyógyszergyáriaknak”. A Leverkusen oktatta a Bundesligát, öt fordulóval a vége előtt bajnok lett, a Német Kupában döntőznek, és az Európa-ligában is esélyesek a végső győzelemre.

Az olasz és a spanyol szakember csapatai közül utóbbiét, vagyis a Leverkusent érzik erősebbnek a fogadóirodák. Már a római odavágónak is a Bayer az enyhe favoritja, ugyanakkor oddszuk jól jelzi, hogy háromesélyes összecsapásra számítanak a bukik.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)