Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Megállíthatja Rafa sorozatát Nick?

Akár a torna döntőjének is elfogadnánk, de a Rafael Nadal – Nick Kyrgios összecsapásra a negyeddöntőben kerül sor.

Azt tudtuk, hogy az immár harmincöt éves Nadalt (ATP 4.) sosem lehet leírni, de lehetett bizony olyan rajongó, akit meglepett a spanyol idénykezdése, ugyanis tizenkilenc meccset játszott 2022-ben és mindet meg is nyerte. Ezáltal bajnok lett Melbourneben a Summer Set tornán és az Australian Openen, valamit Acapulcoban is. A kiváló szezonrajt Kaliforniában is folytatódik, viszont az első Masters-tornán már nem volt éppen annyira magabiztos, mint a többi eseményeken. Már az első meccsén búcsúzhatott volna ha Sebastian Korda nem bukja el a döntő szettben az 5-2-es előnyét, a nyolcaddöntőben pedig Reilly Opelka tette próbára, akit két tie-breakkel vert. Bár nem volt egy sétagalopp számára ebbe a szakaszba eljutni, jelen pillanatban szinte legyőzhetetlennek tűnik és ez nagy félelmet ébreszthet ellenfeleiben már a mérkőzések előtt.

Kyrgios (ATP 132.) viszont egy olyan játékos, aki nem ijed meg Rafatól és főleg nem kemény borításon. Az Australian Openen megszerzett páros bajnoki címe után csak az amerikai sivatagban indult és a nagyméretű eseményen most egyéniben remekel. Míg Nadal rengeteg mérkőzést játszott idén, Nick csak három ellenféllel került szembe a Melbourne-i Grand Slam-bravúrja óta. Indian Wellsben szettvesztesség nélkül halad, az ígéretes Sebastian Baezt verte első meccsén, Federico Delbonist a másodikon és a top 10-es Casper Ruud-t a harmadikon. Továbbá könnyítette menetelését, hogy Jannik Sinner nem tudott kiállni ellene a nyolcaddöntőben.

Nyolc hivatalos meccset játszottak egymás ellen és Nadal 5-3-ra vezet, de a kemény borításokon 2-2 az állás. Statisztikai szempontból szintén érdemes megemlíteni, hogy csak három összecsapásukon tudott a nyertes játékos szettvesztesség nélkül jobbnak bizonyulni. Nyilván Rafa kirobbanó idénykezdése az oddsokon is látszik, de mivel a spanyol fizikai teljesítőképessége enyhén kérdéses lehet a rengeteg meccs miatt (le is fújta a hamarosan rajtoló Miami Mastersen való részvételét), valamint Nick elkapni látszik a fonalat és mivel kemény borításon zajlik a mérkőzés, talán megéri megpróbálni legyőzni a bukmékereket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)