Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Megéghet látszólag kedvelt ellenfele ellen a Volán?

Hetedik, mindent eldöntő mérkőzéséhez ér szombat este a Hydro Fehérvár AV19 és a Val Pusteria negyeddöntős párharca az osztrák jégkorongliga rájátszásában. Eddig mindkét csapat megnyerte a maga három-három mérkőzését a saját csarnokjában. Ha ez a sorminta folytatódik, a Volán örülhet.

Arról ebben a felvezetésben írtuk, hogy az idei alapszakaszban és a két évvel ezelőtti playoff-csatában mennyire a Volán mennyire simán intézte el a Pusteriat. Ezekhez képest aggasztónak tűnik, hogy a negyeddöntő hét meccsesre nyúlik. A két éves párharc mára inkább érdekesség, mint kiindulópont, hiszen azóta sokat változott, fejlődött az olasz csapat, amely idén egy ideig vezetete is az ICEHL tabelláját.

Az alapszakasszal való kontraszta pedig az lehet magyarázat, hogy ha nem egy hosszú sorozatról, hanem egyesével megvívandó, vérre menő meccsekről van szó, akkor a Pusteria jobban meg tudja nehezíteni a magyarok dolgát. Az olaszok brusztolós, sok ütközésre alapuló játékstílusa ugyanis nemigen fekszik a Volánnak.

Ezzel együtt a hazai közönség a párharc mindhárom fehérvári meccsen átsegítette a nehézségeken Kiss Dávid csapatát. Vagyis a Pusterianak – kellemetlen stílus ide vagy oda – olyat kell végrehajtania, amelyre idén egyszer sem volt képes. Győzni Székesfehérváron.

 

(Kiemelt kép: Hydro Fehérvár AV19/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)