Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Meglepetések sora után az év dobására készül a Dortmund

A Real Madrid és Bajnokok Ligája neve szinte egybeforrt az elmúlt évtizedben. A blancók szinte verhetetlenek a sorozatban, hívják az edzőt Zinedine Zidane-nak vagy éppen Carlo Ancelottinak. A papírforma ismét a spanyolok mellett szól: a BL-döntőben ugyanis jelenlegi egyik legjobbjának korábbi klubja, a Borussia Dortmund lesz.

A ruhr-vidékiek szurkolói alighanem már azt is előre aláírták volna, amit csapatuk a bajnokságban elért. A Dortmund magabiztosan futott be BL-szereplést érő helyen, az utolsó fordulókban így már különösebben nem kellett megfeszülnie a Bundesligában. Így volt ez a Real Madriddal, amely hasonlóan hamar biztosította be spanyol bajnoki címét.

Mindkét csapatnak van legendás leköszönője, akik miatt különösen pikáns lesz az összecsapás. A Real Madrid középpályása, Toni Kroos jelentette be visszavonulását, a BL-döntő az utolsó meccse lesz habfehérben. A brilliáns irányító játékát azután még az Eb-n csodálhatjuk, többek közt a magyarok ellen.

A Dortmund háza táján hasonló megbecsültségnek örvend Marco Reus. A támadó képességeit soha nem érte kétség, a sérülésekkel azonban meggyűlt a baja, ha nem így lett volna, most minden bizonnyal egy világbajnoki címmel is büszkélkedhetne. Reus tavasszal hozta nyilvánosságra, hogy szerződése lejártával távozik a Dortmund csapatától.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)