Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Megszenvedhet az Everton ellen a Chelsea?

Az idén szinte végig az angol bajnokság középmezőnyében sínylődő Chelsea hétfőn este hazai pályán, az Everton ellen tehet egy lépést a felzárkózás útján. Pochettino csapata az egyetlen a Premier League-ben, amely csak 30 bajnokinál tart az idényben, több olyan együttes is akad, aki ennél hárommal előrébb jár.

A pillanatnyilag 44 ponttal a kilencedik helyen álló Chelsea számára így közel sem reménytelen célkitűzés a 48 pontos West Ham és az 50 pontos United utolérése sem. Az Everton helyezése másféleképpen csalóka: 27 pontjuk nyolccal kevesebb, mint amit a pályán elértek, ugyanakkor az FA által kirótt pontlevonás a kiesés elleni harc csatamezejére sodorta őket.

A Chelsea egyébként nincs rossz formában: utoljára február végén, a Ligakupa-döntőjében kapott ki, akkor is hosszabbításban. A pontgyűjtésbe ugyanakkor be-becsúszik néhány döntetlen is: a Sheffield és a Burnley mellett a Brentford is jó volt egy-egy ikszre a londoni kékek ellenében.

Az Evertonnal szembeni közelmúltja ellenben nem a legveretesebb a csapatnak. Legutóbbi öt találkozásukból csak egyet tudott megnyerni a Chelsea, kétszer az Everton győzött, míg kétszer döntetlen lett. A gólok ímmel-ámmal potyogtak, az említett meccsek átlaga ugyanis kereken 2 gól/meccs.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)