Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Mélyről visszahozott szezont koronázhat meg a Lyon

A szezon elején, de talán még a derekán sem sokan fogadtak arra, hogy a Lyon az év végén a nemzetközi kupaindulást érő helyekért lesz versenyben a francia bajnokságban. Márpedig ez a helyzet: a szebb napokat is megélt klub szurkolói most abban bíznak, hogy a zárófordulóban csapatuk több pontot szerez mint a szintén 50 ponttal a 6. helyen álló Lens.

A Lyon szezonjában házon belül és kívül egyaránt akadtak gondok, a klub azonban kilábalt a válságból, s miután korábban még a kiesés lehetőségével lehetett riogatni szurkolóit, most azon van, hogy hazai pályán a Strasbourg ellen több pontot gyűjtsön, mint a Lens (szintén otthon) a Montpellier ellen.

A legszorosabb versenyt talán abban lehetne megrendezni, hogy a Strasbourg vagy a Montpellier számára bír kisebb jelentőséggel, hogy mi történik a zárókörben. Előbbi 39 pontjával a 13., míg utóbbi egy-egy ponttal és helyezéssel rosszabbull áll. A két gárda olyan messze van az élbolytól és a kiesőktől is, amennyire csak lehet.

A fentiek fényében aligha meglepő, hogy mind a Lyont, mind a Lens-t egyértelmű favoritként kezelik a bukmékerek a forduló előtt. Sőt, cikkünk írásának pillanatában a két hazai csapat győzelmének oddsza alig pár századdal tér el egymástól.

 

(Kiemelt kép: Olympique Lyonnais – OL/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)