Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Nagy fába vágja a fejszéjét Marozsán Kaliforniában

Egy vágya már teljesült Marozsán Fábiánnak Indian Wellsben. Az amerikai szupertorna egyetlen magyar indulója ugyanis nagyszerű tenisszel, simán vívta ki a nyolcaddöntőbe jutást, ahol Carlos Alcaraz személyében igazi szupersztár ellen mérkőzhet.

„A következő ellenfelem a selejtezőből jött, így már négy győzelme van, és legutóbb a 15. kiemelt Karen Hacsanovot verte simán. Remélem, ellenem azért már picit fáradtabb lesz. Már csak azért is örülnék a győzelemnek, mert úgy összejöhetne egy visszavágó Alcarazzal” – mondta még a Thiago Seyboth Wild elleni fellépése előtt.

A világranglistán 58. Marozsán aztán a brazil ellen meg is tette, amit a vágya megkövetelt. 6-2, 6-2-re húzta be a mérkőzést, amelyen ellenfele még bréklabdához sem jutott. Még korábban a chilei Jarryt (a világranglistán 24.) szetthátrányból, míg az osztrák Rodionovot (96.) 2-0-ra győzte le Marozsán.

Ellenfele, a világranglista-2. Carlos Alcaraz szintén top40-es teniszezőket győzött le a kemény pályás torna korábbi köreiben. Az olasz Arnaldit (40.) 2-1-re, a kanadai Auger-Aliassime-ot (31.) 2-0-ra verte.

Marozsán és Alcaraz eddig egyszer találkoztak egymással: 2023 májusában, Rómában salakon meccseltek. Akkor nagy meglepetésre 2-0-ra a magyar teniszező nyert. Az első szettet 33 perc alatt húzta be 6-3-ra, a második viszont több mint egy órán át tartott, végül Marozsán tiebreakben nyerte. A siker akkor nagyot szólt a nemzetközi tenisz világában is, így Alcaraz bizonyosan nem veszi félvállról a találkozót.

Marozsán Fábián–Carlos Alcaraz
ATP 1000, Indian Wells
kedd, 19.30 (magyar idő)

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)