Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Negyedszer meccsel idén a Freiburg és a West Ham

A szezon elején kevesen fogadtak volna arra, hogy az idény során négyszer is megütközik egymással a West Ham és a Freiburg csapata. Márpedig ez a helyzet, hiszen a két együttes az Európa-liga csoportköre után annak nyolcaddöntőjében is összefutott.

Ősszel mindkét meccset a West Ham nyerte, ám ennek ellenére a Freiburg is komoly gond nélkül jutott tovább a második helyen. Az ezért járó extra körben aztán majdnem el is vérzett a Lens ellenében. Ám Sallai Roland emlékezetes duplájával hosszabbításra mentette, majd meg is nyerte a párharcot a Freiburg.

Az angolok elleni odavágón ugyanakkor diadalmaskodni tudott a Bundesliga nyolcadikja. A papíron valamivel esélyesebb West Ham ellen Sallaiéknak nem volt más választása, mint megpróbálni hazai pályán előnybe kerülni a párharcban. Ez sikerült is, egy kiegyenlített statisztikai mutatókat hozó meccsen 1-0-ra győzött a német együttes.

Az egy gólos fór azonban koránt sem biztos, hogy elég a végső győzelemre sem esélytelen West Hammel szemben. David Moyes csapata ugyanis mindössze négy pont lemaradással üldözi a top6-ot a világ legerősebb bajnokságában. Ez a liga erőviszonyait tekintve a „kalapácsosok” számára maximálisan kitűzhető reális cél.

Lépéskényszerben a West Ham van, ugyanakkor a sovány előny birtokában a Freiburgtól is rizikós lenne teljesen feladni a támadásokat. Az eddigi három találkozón volt alkalmuk feltérképezni egymást a feleknek, a negyediken nagy szerepe lesz annak, hogy ez kinek sikerült jobban.

 

(Kiemelt kép: SC Freiburg/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)