Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Nehéz dolga lesz a Bologna ellen a Napolinak

Nincs könnyű helyzetben a Napoli, amely a tavalyi, elsöprő sikert jelentő bajnoki címe után idén jóval szerényebb ütőerőt mutat az olasz Serie A-ban. A csapat két edzőváltást is eszközölt a szezon során, ám így sincs kényelmes helyzetben, hiszen tepernie kell, ha legalább az Európa-ligában ott szeretne lenni jövőre.

Sőt, az Európa-konferencialigás szereplést sem karcolhatja be még az együttes a jövő évi naptárába, hiszen ott lohol mögöttük a Fiorentina, amely ráadásul eggyel kevesebb találkozót játszott eddig, mint a Napoli. A délieknek így győzelmekre van szüksége hátralévő három meccsükön.

Az első ellenfél viszont helyből igencsak rágós falat lesz, hiszen a Bologna látogat Nápolyba, amelynek háza táján jóval nagyobb lehet az öröm, mint a rivális esetében. A csapatnak saját kezében a sorsa a BL-indulási jog megszerzéséért irányuló versenyben, ám hátra még ők sem dőlhetnek.

A Bologna a negyedik helyen áll 64 pontjával, s ha ez nem lenne elég, akkor a 60 pontos Atalanta által elfoglalt 5. hely is BL-t ér majd az olaszok számára. Ugyanakkor ott lohol szintén 60-nal a Roma is, vagyis a Bologna aligha veszi majd félvállról a Napoli elleni meccset.

 

(Kiemelt kép: Bologna Fc 1909/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)