Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Nehéz ellenfél ellen kell győzelemre törnie a Napolinak idegenben

Leginkább egymással kell megküzdenie a Fiorentinának és a Napolinak a nemzetközi kupás szereplést érő helyekért az olasz bajnokságban. A firenzeiek 53 pontjukkal a 8. helyen állnak, amivel jelenleg éppen meg is ütik ezt a küszöböt. A nápolyiak ellenben úgy vannak lemaradva 2 ponttal a Violától, hogy egy meccsel többet játszottak.

Ennek fényében nyugodtan nevezhető kötelezőnek a győzelem az idegenbe készülő Napolinak, amelynek van is miért engesztelnie szimpatizánsait. Azzal együtt, hogy a tavalyi bajnoki cím erőn felüli volt, idén inkább csalódást keltő a teljesítménye a csapatnak, amely túl is van már két edzőváltáson.

Ha csak a bajnoki szereplést nézzük, akkor a Fiorentina sem lehet maradéktalanul elégedett. Vincenzo Italiano együttese ugyanakkor – a Fradival azonos csoportból indulva – ismét bejutott az Európa-konferencialiga döntőjébe, ahol nem is esélytelen a görög Olympiakosszal szemben.

A párosítás kiélezettségét jelzi, hogy masszív favoritja a bukmékerek szerint sincs a mérkőzésnek. A Fiorentina győzelme valamivel kevesebbet fizetne a vendégekénél, amiben a hazai pálya mellett vélhetően annak is szerepe van, hogy a Napolinál Victor Osimhen játéka egyelőre kérdéses.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)