Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Nem nyerni jár a Dortmund Münchenbe

Ha nem a Bayern Münchenről lenne szó, alighanem már mindenki elkönyvelte volna a Bayer Leverkusen német bajnoki címét. A gyógyszergyáriak a szenzációs munkát végző Xabi Alonso vezetésével veretlenül, a bajorokat tíz ponttal előzve vezetik a tabellát. A Bayern azonban tavaly is megmutatta, hogy ameddig matematikai esély van a bajnoki címűkre, addig nem lehet leírni őket, és készek kihasználni az ellenlábas esetleges botlását.

A Bundesliga hétvégi fordulójában viszont a Bayernnek lesz nehezebb dolga, hiszen míg a Leverkusen a Hoffenheimet, addig ők a Dortmundot fogadják. A Borussia tíz pont lemaradással negyedik a második helyet birtokló müncheniek mögött, így ha közvetlen veszélyt pillanatnyilag nem is jelent a rekordbajnokba, kellemetlenséget azonban okozhat neki egy esetleges pontrablással.

Arra azonban nem tegnap volt példa, hogy a Dortmundnak babér termett volna Münchenben. Az elmúlt hét Allianz Arénában vívott találkozójukat a Bayern nyerte, méghozzá 28-6-os gólkülönbséggel. Legutóbb 2017-ben, a kupában nyert a Dortmund idegenben a München ellen, bajnoki sikerért pedig még tovább, 2014-ig, azaz tíz évvel ezelőttre kell visszanyúlnunk.

A két csapat őszi bajnokiját szintén tükörsimán nyerte a müncheni alakulat. A bajorok már a 23. percben három gólos előnyben voltak, s végül 4-0-ról engedték fel két gólra a 72. és a 90. percben szépítő Borussiát.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)