Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
Nyereséges fogadási stratégiák

Nyereséges fogadási stratégiák: népszerű és bevált receptek

Ha lennének olyan nyereséges fogadási stratégiák, amelyek biztosan nagy nyereményt hoznak az ügyfeleknek, a fogadóirodák gyorsan bedőlnének. Ennek ellenére érdemes tudatosan játszani és kiválasztani egy adott rendszert, ha szerencsejátékra adjuk a fejünket. A taktikai megközelítés elősegíti azt is, hogy egy esetleges bukószéria során se veszítsük el az egész házat. Nézzük, milyen népszerű fogadási stratégiákkal próbálkoznak a rutinos játékosok.

Amit a fogadásokról tudni érdemes

“Fogadni mernék rá, hogy…” – valószínűleg mind kötöttünk már fogadást szóban, akár teljesen komolytalannal témákban is, lényeges tét nélkül. A fogadás világának azonban létezik egy szabályozott rendszere is, ahol bármikor szerencsét próbálhatunk, főleg az online világnak köszönhetően. Érdemes körbejárni a különböző lehetőségeket, ha pedig már itt vagyunk, valamilyen hasznos stratégiát is találni, amivel hosszú távon nyereségesek lehetünk. A fogadás egyszerű, ámbár izgalmas dolog. Ugyanakkor kockázatos is, úgyhogy nem árt némi tudatosság.

Online fogadás

Fogadási stratégiák

A fogadási stratégiák azt a célt szolgálják, hogy ne csak első megérzésre vagy teljesen véletlenszerű módon játszadozzunk a pénzünkkel. Sokan talán nem is gondolnák, mennyi népszerű fogadási stratégia létezik. Természetesen 100%-os garanciát egyik sem jelent, alighanem ezt is alá tudnák támasztani páran. Az mindenesetre biztos, hogy egyes módszerek igen közkedveltnek számítanak a szerencsejátékosok körében. Talán azért tudnak valamit.

Sportfogadási stratégiák

A sportfogadás szinte egy teljesen külön világ. Sőt, egyeseket például kifejezetten csak a tippmix vonz. Legyen szó fociról, kosárról vagy teniszről. A sportfogadási stratégiák több esetben azonban megegyeznek az egyéb játékok során alkalmazott módszerekkel. A következőkben ezért részletesen próbáljuk meg bemutatni a legnépszerűbb, leginkább nyereséges fogadási stratégiákat.

Sportfogadás

Nyereséges fogadási stratégiák

Akár tetszik, akár nem, pénzt kell befektetni ahhoz, hogy megtaláljuk a legjobb módszert. Persze, ha jól csináljuk és szerencsénk is van, nemcsak visszajön majd, hanem még pluszban is leszünk. A következő népszerű fogadási stratégiák egyaránt nyereségesek lehetnek:

  • Martingale: az egyik legnépszerűbb fogadási stratégia, amit régóta alkalmaznak a szerencsejáték világában. Arról már azonban, hogy nyereséges-e, megoszlanak a vélemények. A Martingale-módszerről mi is írtunk már. A taktika lényege, hogy ha vesztünk, a tétet megduplázzuk, és előbb-utóbb visszaszerezzük az elbukott pénzt. Ha nyerünk, akkor visszaállíthatjuk az alaptétet a kezdőösszegre.
  • Labouchere: főként a rulettben használják, de akár sportfogadásra is alkalmas lehet. A játékos egy előre meghatározott összeget ír fel, illetve a tétnél a lista első és utolsó számának megegyező téttel játszik. Ha bukunk, hozzátesszük a széria végéhez, míg győzelem esetén az eredetileg felhasznált számokat ki kell szórni.
  • Fibonacci: ez a taktika szintén egy számsoron alapul. Ha például az 1-3-4-5 sorral játszunk, a tét a két szélsőérték, vagyis 1+5=6 lesz. Ha vesztünk, felírjuk a tétet a végére, addig amíg nem nyerünk. Ha bejön, kihúzzuk a két szélsőértéket.
  • D’Alembert: ez a módszer azt takarja, hogy a nyertes játszmákat követően 50%-al emeljük a tétet. Ez a taktika lényegében a Martingale felfogásához hasonlít, de idetartozik még a Paroli rendszer is.
  • Fix tétes fogadási stratégia: ez a taktika nem túl bonyolult, meghatározunk előre egy bizonyos alaptétet, amivel játszunk. Akár nyerünk, akár vesztünk.
  • Döntetlen stratégia: a magas nyereményszorzók miatt beválhat az is, ha nem tippelünk győztest vagy vesztest az adott mérkőzésre. Természetesen ezt a módszert inkább a focinál és a kevés találatot hozó sportoknál érdemes kipróbálni, nem a kosárlabdánál. A döntetlen stratégia elképzelést egy másik bejegyzésben is taglaltuk.

Aki tehát fogadásra adja a fejét, és nem igazán tudja, merre induljon el, bőven van miből válogatni. Akár egy saját rendszert és stratégiát is kialakíthatunk. A lényeg, hogy mindig mérjük fel, működik-e az adott taktika hosszú távon vagy alapvetően lesz-e hozzá elég tőkénk. Amennyiben tudjuk, hogy csak 1-2 szelvényt akarunk megtenni, nem a Martingale-módszer lesz a mi stratégiánk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)