Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Nyeretlen marad a női válogatott új kapitánya?

Míg férfi labdarúgóink a napokban kezdték meg a hamarosan kezdődő Európa-bajnokságra való felkészülést, addig a női szakosztály nemzeti csapata azért küzd a selejtezősorozatban, hogy 2025-ben hasonló lehetőségük legyen. A magyar női válogatott péntek este Svájcban lép pályára.

Ez lesz a márciusban Margret Kratzot váltó szövetségi kapitány, Szarvas Alexandra harmadik meccse a nemzeti csapat kispadján. A fiatal, csupán 31 éves tréner eddig nem ünnepelhetett győzelmet: az Azerbajdzsán elleni, csalódást keltő 1-1 után a törököktől kapott ki 2-1-re az együttes. Utóbbi magyarázható eredmény, ugyanakkor fájó, hiszen Csányi góljával a 80. percig vezettek a magyarok.

A kapitány első győzelmére ráadásul nem Svájc ellen van a legjobb esély, pláne idegenben. A helvétek masszív favoritjai a csoportnak, és a papírformát eddig a pályán is érvényesíteni tudták. Az első körben a törököket otthon 3-1-re, majd Azerbajdzsánt idegenben 4-0-ra győzték le, amivel vezetik a csoportot.

Ebből a kvartettből az első három kvalifikál a továbbiakra, így a magyarok számára a minimális célkitűzéshez elegendő az azerieket maguk mögött tartani. Ebben nagy lépés lenne egy elcsípett pont a Svájc elleni mérkőzéseken.

(Kiemelt kép: mlsz.hu)

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)