Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Olasz házirangadó az Európa-ligában

Olasz házi negyeddöntőt rendeznek az Európa-liga negyeddöntőjében. A legjobb négy közé jutásért a Milan és a Roma csap össze. A milánóiak előbb a Rennes, majd a Slavia Praha ellen is simán jutottak tovább tavasszal. A „Farkasok”-nak az első körben meggyűlt a bajuk a Feyenoorddal, amelyet büntetőkkel győztek le, majd meglepően simán ütötték ki a Brightont.

A Milan remek formában van: az elmúlt hét mérkőzésüket megnyerték, közte a Fiorentina és a Lazio elleniekkel. A Roma háza táján kicsit alábbhagyott a lendület, amelyet Daniele De Rossi kinevezése hozott, az elmúlt öt találkozójukból csak kettőt tudtak behúzni. Igaz, ezek közül az egyik a Lazio elleni városi rangadó volt.

A Milan biztos második a tabellán, az Interrel szembeni hátránya tetemes, ugyanakkor a harmadik Juventust kényelmes, hat pontos fórral előzi. A Roma ezzel szemben kapaszkodni kényszerül a biztos BL-helyezésért, hiszen a jelenleg negyedik Bologna hátát nézi 3 egység lemaradással. (A Bajnokok Ligája új lebonyolítási rendszerében akár még az 5. helyezés is indulási jogot érhet az olasz csapatok számára.)

Egyik keret sem teljes, a sérültlista pedig inkább a két csapat védekezést terheli. A Milan Kalulu, Pobega, Thiaw és Tomori játékára egész biztosan nem számíthat. A Roma e téren kevesebb hiányossággal néz szembe: csak Ndicka sárgázta ki magát korábban a csütörtöki összecsapásról.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)