Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Öt szettes csata után topjátékossal vív a Nadalt kiejtő teniszező

A nyolcaddöntőknél tart a Roland Garros, így hullanak a „kicsik”, és egyre nagyobb neveket hoz össze az ágrajz. A szezon legrangosabb salakon játszott tenisztornájának hétfői játéknapján így összefut a világranglista 4. helyén rangsorolt Alexander Zverev és a kilenc hellyel mögötte álló Holger Rune.

Mindkét teniszezőnek akadt már nyögvenyelős mérkőzése a torna során. Zverev éppen a legutóbbi körben, Griekspoor ellen tudott csak minimális különbséggel győzni. A holland vezetett, majd egyenlített is a szettek tekintetében, mielőtt Zverev az utolsó játszmában hátrányból fordítva győzött.

Rune még a legjobb 64 között kéynszerült öt szettes csatára. Az ATP-világranglista 53. helyén álló Cobolli ellen már 2-0-ra is vezetett, utána döntetlenig is visszaengedte az olaszt. A mindent eldöntő játszma sem sikerült simára a dán csillagnak, aki 6-6 után tiebreakben tudott győzni.

A másik két-két meccse mindkét teniszezőnek sima söpréssel ért véget. Zverev az első körben Rafael Nadalt, majd Goffint, míg Rune az első körben Evanst, a harmadikban pedig Kovalikot nullázta. A bukmékerek szerint a találkozó favoritja a német, aki viszont egyetlen eddigi találkozásuk során – szintén salakon – 2-0-ra maradt alul Runéval szemben.

(Kiemelt kép: Facebook/ROLAND GARROS)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)