Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Otthon lehet bajnok a Leverkusen

Xabi Alonso és az általa vezetett Leverkusen Európa egyik, ha nem a legnagyobb meglepetését szolgáltatja az idén. Az egykori spanyol klasszis gárdája továbbra is veretlen az idényben, áll az Európa Ligában, bejutott a Német Kupa döntőjébe, vasárnap délután pedig matematikailag is bebiztosíthatja bajnoki címét.

A Leverkuesen 28 mérkőzéséből 24-et megnyert, 76 pontja tizenhattal több mint a második helyen igyekvő Bayern Münchené. Amennyiben tehát a Bayer megnyeri a Werder Bremen elleni hazai bajnokiját, már öt fordulóval a bajnokság vége előtt, a salátástállal a kezében csoportosíthatja át energiáit a többi frontra.

A listavezető kipihent és üde biztos nem lesz, hiszen csütörtökön a West Ham ellen az Európa-ligában vitézkedett, az ott történtekből ugyanakkor meríthet is némi erőt. A hazai odavágón ugyanis két kései góllal 2-0-ra nyerni tudott. A Werder ráadásul nem tűnik a legnehezebb ellenfélnek: a brémaiak legutóbbi hat tétmérkőzésükön csak 2 pontot szereztek.

31 pontjukkal teljes biztonságban még nem érezhetik magukat, ugyanakkor csekély az esélye, hogy a 12. helyről kizúgnának. A Leverkusen számára viszont már ősszel, hazai környezetben sem tudtak gondot okozni: Xabi Alonso csapata magabiztos, 3-0-s sikerrel hozta el a pontokat Brémából.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)