Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Premier League: sorsdöntő meccs az aranyérem szempontjából

A bajnoki cím szempontjából döntő fontosságú mérkőzést hoz vasárnap a Premier League. Az angol labdarúgó bajnokság 30. fordulójában az éllovas Arsenal a címvédő Manchester Cityvel találkozik. Az „Ágyúsok” 64 ponttal vezetik a tabellát, a mezőny sűrűségét azonban jól jelzi, hogy a tőlük csupán egyetlen ponttal lemaradó Manchester City jelenleg a harmadik helyet foglalja el.

Az Arsenal szinte makulátlan formában várja a találkozót. Mikel Atrteta tanítványai a Porto elleni idegenbeli vereséget leszámítva (a párharc londoni továbbjutással zárult) utoljára január 7-én szenvedtek vereséget. Akkor a bajnoki tabellán második Liverpool ellenében maradtak alul az FA-kupában.

Formájára nagyon a Manchester City sem panaszkodhat: az ő legutolsó vereségükig az óévbe, egészen Mikulás napjáig kell visszanyúlnunk. Akkor az angol szezon egyik legüdítőbb meglepetéscsapata, az Unai Emery vezette Aston Villa jelentett megoldhatatlan feladatot Pep Guardiola fiainak.

A két csapat legutóbbi öt egymás elleni meccséből hármat a City nyert meg, utóbbi két fellépésükön viszont győzelem nélkül maradtak a manchesteriek. A Community Shieldet az Arsenal vitte el, az őszi bajnokin pedig – Gabriel Martinelli kései győztes góljának köszönhetően – szintén a londoniak örülhettek.

(Kiemelt kép: Getty Images) 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)