Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Ronaldóék ellen készülnek a magyarokat legyőző írek

Bár az első körös favoritok között inkább az angol és a francia válogatottat emlegetik, keretminősége okán Portugáliát is potenciális esélyesnek tekintik a nyári Európa-bajnokság megnyerésére.

Ronaldóék kedden az ír válogatott ellen főpróbáznak a kontinensviadalra, amelyre az eddigi felkészülés – legalábbis az eredményeket tekintve – nem sikerült úgy, ahogy az elvárható. Portugália idén két vereséget is szenvedett. Egyszer Szlovénia, egyszer pedig Horvátország babrált ki a luzitánokkal. A kettő közözött Finnország nem túl acélos válogatottját verték 4-2-re.

Az írekről a napokban mi, magyarok is gyűjtöttünk néhány fájó emléket. A John O’Shea vezette nemzeti csapat a hosszabbítás perceiben betalálva győzte le a magyar válogatottat, megszakítva ezzel annak tizennégy mérkőzéses veretlenségi sorozatát.

Portugália kerek egy héttel e meccs után kezdi meg szereplését az Európa-bajnokságon. A torna 2016-os kiírásának győztese először Csehországgal, majd Törökországgal és Grúziával játszik a továbbjutásért.

 

(Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)