Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Rossz spirálba kerülhet az Atalanta a középcsapat otthonában

Rendkívül erőltetett menetben van az Atalanta, amely március 30-a óta folyamatosan heti két mérkőzést kénytelen játszani. Ami a májust illeti, a hónap idusán már öt lejátszott találkozónál tartanak. Emiatt aligha szomorkodik Gasperini csapata, hiszen ezt főként annak köszönhetik, hogy a Coppa Italiában és az Európa-ligában is döntőbe jutott.

Előbbit viszont éppen a hét közben bukta el: a római fináléban 1-0-s vereséget szenvedett a Juventustól. Az El-döntőt csütörtökön játssza az együttes, s bár papíron egy kevésbé nehéz túra következik, hétvégén a Lecce otthonában sem lesz alkalma fújni egyet, jövő évi BL-indulása ugyanis még nem biztos.

Bár az Atalanta jó helyzetben van, eggyel kevesebb meccset játszva három ponttal előzi a 6. helyen loholó Romát, egy leccei vereség esetén ez a fór könnyen semmivé lehet. Ha Gasperiniék nem nyernek Leccében, akkor az könnyen vezethet egy negatív spirálhoz, ami után nemhogy a Leverkusen elleni El-finálé, de a bajnoki hajrá sem lenne sétagalopp.

A Lecce márpedig érdemi ellenállásra képes ellenfélnek tűnik, 37 pontjával a 13. helyet foglalja el. A látszat ugyanakkor kicsit csal is, hiszen matematikailag még nem biztos a bennmaradásuk, két meccsel a vége előtt csak 5 ponttal vannak a vonal fölött.

 

(Kiemelt kép: Atalanta Bergamasca Calcio/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)