Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Saját meccsén még biztos nem, estére viszont bajnok lehet a PSG

Akár bajnok is lehet a francia labdarúgó bajnokság 30. fordulójában a Paris Saint-Germain, amely a papírforma szerint nem néz túl megerőltető mérkőzés elébe az utolsó előtti helyen álló Lorient otthonában. A vendégfogadóknak ugyanakkor bőven van még esélye a bennmaradásra, hiszen öt meccsel a vége előtt csak három pontra vannak attól.

A PSG bajnoki címéhez egyébként önmagában nem elég az, ha Mbappéék megnyerik a maguk mérkőzését. Ha viszont ez megvan, onnantól popcornnal a kezükben szurkolhatnak az esti meccsen a Monaco pontvesztésének. Erre nincs is rossz esély, hiszen a hercegségbeliek a negyedik helyen álló Lille-lel csapnak össze.

A PSG-nek egyébként minimális félnivalója lehet a Lorient kapcsán, elmúlt két meccsükön ugyanis egyszer sem tudtak nyerni a fővárosiak. Szinte napra pontosan egy éve a Lorient 3-1-re nyert a Parc des Princes-ben, míg a felek őszi összecsapása ugyanott 0-0-s döntetlennel zárult.

A bukmékereket ez azonban nem hatja meg túlzottan: egyértelműen a vendégek mellett teszik le a voksukat. A mérkőzés masszív favoritja a Paris Saint-Germain, teljesen azonban nem írják le a Lorient-t sem. Arra ugyanis nagyobb esélyt látnak, hogy a kisebb csapat is betalál, mint arra, hogy bármelyik együttes hálója érintetlen maradjon a meccs során.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)