Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Sarri nélkül megy a Frosinonéhoz a Lazio

A Bajnokok Ligájában elvesztett nyolcaddöntő és a Serie A-ban sorozatban beszedett három vereség után Maurizio Sarri – vélhetően megelőzve kirúgását – lemondott a Lazio kispadjáról. A rómaiak kilencedikek az olasz bajnokságban, és egyre csökken annak esélye, hogy jövőre nemzetközi kupában indulhatnak.

Miközben a vezetőedzői poszttal kapcsolatos pletykák a klub korábbi játékosa, Miroslav Klose érkezéséről szólnak, addig a klub a szezon végéig a másodedzőt, Giovanni Martusciellót nevezte ki. A szakember szombaton be is mutatkozthat, a Lazio a Frosinone vendége lesz.

A Frosinone kieső helyen áll, 28 pontja hat-hat győzelemből és döntetlenből, illetve tizenhat vereségből áll össze. A kék-sárgák otthon az erősebbek, idegenben kizárólag három iksz formájában tudtak pontot szerezni. A Lazionak ezzel szemben jobban megy idegenben, mint saját pályáján. Az Olimpicotól távol 6-1-7-es mérleget tudnak felmutatni.

A két csapat őszi bajnoki mérkőzését a hazai a csapat, a Lazio nyerte. Bár a Frosinone a második félidő elején vezetést szereztek, a világoskékek a 70. és a 84. perc között három gólt lőve fordítottak.

 

(Kiemelt kép: SS Lazio/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)