Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Sima lesz a Roland Garros döntője?

Aligha lesz olyan sima a férfiak döntője a Roland Garroson, mint a szombati, női finálé. A hölgyek között a világelső Iga Swiatek elképesztően simán védte meg tavalyi címét: összesen három nyert szettet engedett a meglepetésre döntőbe utó Paolininek.

A férfiak között ennél alighanem szorosabb találkozó vár a favoritra, Carlos Alcarazra. A spanyol komolyabb gond nélkül nyargalt el az elődöntőig, ahol egy remek színvonalú meccsen 3-2-re győzte le a Novak Djokovics visszalépése miatt már a Garros alatt világelsővé előlépő Jannik Sinnert.

A másik ágról az az Alexander Zverev jutott a fináléba, aki annak előszobájában valamivel könnyebben, 3-1-re múlta felül a tavaly a döntőig jutó Casper Ruudöt. A németnek cserébe korábban volt több necces mérkőzése. Griekspoor ellen kis híján megégett, majd Rune ellen szintén öt szettes csatára kényzerült.

A bukmékerek egyértelműen a kiváló formában teniszező Alcaraz győzelmét látják valószínűbbnek.

(Kiemelt kép: Clive Brunskill/Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)