Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Sorsdöntő rangadó a La Liga ezüstérméért

A Girona mindenkit meglepett idei teljesítményével. A spanyol bajnokság meglepetéscsapata sokáig vezette a tabellát, majd azután sem szakadt le az élbolyról, hogy a Real Madrid átvette a vezetést. A szombati játéknap rangadóján pedig egy győzelemmel visszaelőzhetnék a Barcelonát.

A Girona 33 bajnokijából 22-t megnyert, amely egy a bajnokság előtt kiesőjelöltként számon tartott csapattól már önmagában szenzáció. Míchel együttese 71 pontjával mindössze kettővel marad el a második Barcelonától, hazai környezetben így egy sikerrel az ezüstcsatában is előnyt szerezne.

A Barca szezonja ezzel szemben felemásra sikerült. Trófeát már biztosan nem nyer az együttes, ezzel együtt sem a La Ligában, sem a Bajnokok Ligájában nem mondhatni, hogy szégyent vallott volna. Az ellenben eldőlt, hogy a távozását korábban bejelentő Xavi mégis marad a posztján az idény végeztével.

Az idény során a Girona az ellenfelek és a szurkolók mellett a fogadóirodák tiszteletét is kivívta. Kisebb csapatok ellen már rendre esélyesként számolnak vele, a Barcelona ellenében pedig a nyereményszorzók alapján a bukmékerek háromesélyes meccsre számítanak.

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)