Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Surranópályán a BL-elődöntőbe: Atlético – Dortmund

Amíg a másik három BL-negyeddöntőben igazi slágerpárosításokat húztak, addig „surranópályán” az Atlético Madrid és a Borussia Dortmund valamelyike is elődöntőbe fog jutni a legrangosabb európai kupasorozatban. Lenézni persze hiba lenne bármelyiküket is, ugyanakkor kétségtelen, hogy a többi negyeddöntő mellett ez a legszerényebb patinával bíró párharc.

Az Atlético ugyanakkor komoly skalpot gyűjtött az előző fordulóban. Diego Simeone együttese a tavalyi döntős Intert ütötte ki hosszabbításban, 1-0-s hátrányból felállva. A Dortmund ezzel szemben „csupán” a holland bajnokságot jelenleg éppen agyba-főbe püfölő PSV Eindhovent fektette két vállra.

A két gárda ebben az évezredben kétszer találkozott egymással, 2018 őszén csoportriválisok voltak a BL főtábláján. Akkor mindkétszer a hazai csapat nullázta vendégét: a Dortmund négy, az Atlético két góllal a zsákban küldte haza az ellenfelet.

A párharc első felvonása során mindkét edző számára adódik extra nehezítő körülmény. Az Atlético Madrid Memphis Depay, míg a Dortmund Donyell Malen játékát lesz biztosan kénytelen nélkülözni. Mindkét támadó góllal járult hozzá csapata előző körből történő továbbjutásához.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)