Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Egy meglepetéssel nagyot lépne Párizs felé a magyar válogatott

Második játéknapjához ér a a női kézilabdázók olimpiai selejtezője. A hazai pályán küzdő magyar együttes soron következő mérkőzését a csoport legerősebb ellenfele, Svédország ellen vívja.

A magyar válogatott a várakozásoknak megfelelően, tükörsimán, 49-11-es győzelemmel abszolválta a visszalépő Kamerun helyett az utolsó pillanatban beugró Nagy-Britannia elleni mérkőzést. A találkozó a szimpatikusan játszó, például a 7 a 6 elleni játékkal is sokszor kísérletező ellenféllel szemben inkább keltette edzőmérkőzés látszatát.

A svédek azokkal a japánokkal találkoztak, akik ellen a papírforma szerint a magyar csapat a második kijutó helyet le fogja vívni. A győri Linn Blohmmal felálló skandinávoknak nem okoztak komoly gondot az ázsiaiak: 35-28-ra nyertek. A mieinknek tehát – ha meglepetést nem is sikerül okozni – ennél kevesebbel kellene kikapnia a Svédországtól, hogy a zárókörben Japán ellen már az iksz is kijutást érjen.

Ha viszont a magyar válogatott le tudja győzni a svédeket, azzal 4-re növelné pontjai számát, és fél lábbal már az olimpián érezhetné magát. Abban az esetben a Japán elleni találkozón már egy szűk vereséggel is elérnél az álmát Golovin Vlagyimir csapata.

 

(KIemelt kép: MTI/Illyés Tibor)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)