Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Sallai

Szerbia – Magyarország beharangozó

2023. SZEPTEMBER 7. CSÜTÖRTÖK, 20.45

SZERBIA – MAGYARORSZÁG

A Marco Rossi vezette magyar labdarúgó-válogatott elérkezett a 2024-es Európa-bajnokság selejtezősorozat legfontosabb és egyben legnehezebb állomásához, a szerbek elleni idegenbeli rangadóhoz. Azt talán felesleges is ecsetelni, hogy a továbbjutás szempontjából milyen fontos találkozó vár ránk, hiszen ha szemügyre vesszük a G-csoport tabelláját, láthatjuk, hogy a két továbbjutó helyen álló hétpontos csapat, vagyis Magyarország és Szerbia kissé ellépett a többiektől.

A legveszélyesebb üldöző, Montenegró számára még látótávolságban van az első két pozíció, de a győzelem nélkül álló Bulgária, illetve Litvánia alaposan leszakadva követik a már előzetesen is esélyesebbnek tartott együtteseket. Ennek fényében kijelenthetjük, hogy egy esetleges három pont megszerzése a szerb és a magyar válogatott számára is azt jelentené, hogy mérföldeset lépnek Németország felé, így minden bizonnyal parázs összecsapásnak lehetünk szemtanúi.

HELYSZÍN:

Rajko Mitics Stadion (Belgrád)

A mérkőzés részben zárt kapus lesz, csupán 14 éven aluli gyermekek tekinthetik meg a helyszínen.

JÁTÉKVEZETŐ:

Juan Martinez Munuera (spanyol)

LEGUTÓBBI EGYMÁS ELLENI EREDMÉNY:

2022.03.24. Budapest, Puskás Aréna, barátságos mérkőzés: Magyarország – Szerbia 0-1

ÖSSZESÍTETT MÉRLEG:

Három mérkőzés, 1 szerb győzelem, 1 döntetlen, 1 magyar győzelem, 2-2-es gólkülönbség

LEGUTÓBBI MÉRKŐZÉSÜK:

2023.06.20.
Bulgária – Szerbia 1-1  (Eb-selejtező)
Magyarország – Litvánia  2-0 (Eb-selejtező)

VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK:

Szerbia: V. Milinkovics-Savics – Gudelj, Milenkovics, Pavlovics – Zsivkovics, Grujics, Makszimovics, Kosztics – Tadics, S. Milinkovics-Savics – Mitrovics.

Magyarország: Dibusz – Lang, Orbán, Szalai –  Sallai, Styles, Nagy, Kalmár, Kerkez – Szoboszlai – Varga

ODDSOK:

Szerbia: 1,80
Döntetlen: 3,65
Magyarország: 5,00

ESÉLYLATOLGATÁS:

A nagy tét miatt minden bizonnyal óvatosabb taktikával lépnek pályára a csapatok, így aligha számolhatunk gólzáporral. Nagy küzdelmet, kevés helyzetet, éppen ezért kevés gólt is várhatunk.

Elképzelhető, hogy egyetlen gól dönti el majd az összecsapást, így ideális választásnak tűnik a 2,5 gól alatti kimenetel (1,63-as odds).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)