Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Van miért törlesztenie az MU-nak Bournemouthban

Hiába nem fut túl fényes szezont a Manchester United, a „Vörös Ördögök”-nek vasárnap sikerült légynek lennie a Liverpool levesében. Erik Ten Haag együttese 2-2-es döntetlen játszott az ezért magát joggal okoló Klopp-csapattal, amivel Szoboszlaiék elvesztették listavezető pozíciójukat a Premier League-ben.

A Unitedre most egy papíron jóval könnyebb, ám idei küszködésüket elnézve korántsem félvállról vehető feladat vár. Az angol bajnokság szombati játéknapján a liga másik magyar játékosa, Kerkez Milos csapata, a Bournemouth lesz a manchesteriek ellenfele, ráadásul idegenben.

A „Cseresznyések” viszonylagos nyugalomban játszhatják le hátralévő hét fordulót. 41 pontjukkal úgy állnak a 12. helyen, hogy az ennél merészebb célokra nincs reális kilátás, minimális célkitűzésüket, a bennmaradást viszont már szinte biztosan elérik. Pontelőnyük 16 egység a már a vonal alatt lévő csapatokkal szemben.

A bukmékerek szerint a mérkőzés abszolút háromesélyes, ami a két csapat idén nyújtott teljesítményét látva és a Bournemouth pályaválasztásának tudatában érthető. Kerkezék a bajnoki „odavágón” egyébként súlyos csapást mértek a Unitedre: 3-0-ra nyertek az Old Traffordon.

 

(KIemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)