Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Tavalyi „elődjét” fogadja a Bundesliga egyik meglepetéscsapata

A tavalyi év meglepetéscsapata találkozik az ideiével a Bundesliga 25. fordulójában, vagyis az Union Berlin látogat Stuttgartba. A vendégek tavaly komoly bravúrt végrehajtva érdemeltek ki BL-szereplést az idei évre, ami azonban rá is nyomta bélyegét a bajnoki szereplésre. Korábban a kiesés szele is megcsapta az edzőt is váltó Uniont, amely azóta 8 pontra távolodott el az osztályozót érő 16. helytől.

A Stuttgart ezzel szemben szárnyal: a Vfb 6 pont előnnyel tanyázik a 3. helyen. A két csapat elmúlt öt egymás elleni meccse kiegyenlített mérleget mutat. Idén a kupában és a bajnoki „odavágón” is a Stuttgart győzött, míg az előző szezonban mindkét Bundesliga-találkozót az Union nyerte. Azelőtt, 2022 tavaszán 1-1-es eredmény mellett osztoztak a pontokon a felek.

Ami a gólok számát illeti, a Stuttgart eddigi teljesítménye szórakoztató meccset ígér. 24 bajnokijukon 86 találat esett (55-31-es eloszlásban), ami 3,58-os átlagot jelent. Az Union ezzel szemben jóval fukarabb volt a találatokkal, a berliniek ugyanennyi találkozóján 62-szer rezdült a háló. 23-39-es gólkülönbségük meccseként kereken 1-gyel csekélyebb átlagot hoz, mint a fentebbi stuttgarti mérleg.

A pályaválasztó Stuttgart hazai pályán volt termékenyebb: a 86-ból 46 (35-11) találat a Mercedes Benz Arenában esett. Az Union esetében idegenben kisebb a termés: a 62-ből 30 gól (9-21) esett a csapat idegenben lejátszott bajnokijain.

A mérkőzés kezdősípszava pénteken 20:30-kor harsan, Magyarországon az Arena4 közvetíti a találkozót.

 

(Kiemelt kép: Vfb Stuttgart/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)