Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
Tippmix tippek 2022

Tippmix stratégiák és a tudatos sportfogadás alapjai

A tippmix napjaink egyik legnépszerűbb sportfogadási formája. Magyarországon is egyre többen játszanak változó módszerekkel. Nincs egyfajta győztes taktika vagy út, a kockázat pedig mindig benne a játékban. Ennek ellenére érdemes megvizsgálni pár tippet és stratégiát, amivel növelni lehet a nyerési esélyeket. Tippmix tippek, taktikák és stratégiák kezdőknek és haladóknak egyaránt.

A tudatos sportfogadás alapszabályai

Fontos leszögezni, hogy a sportfogadás függőséget okozhat. Érdemes ezért alapvető szabályokat lefektetni: mennyit vagyunk hajlandóak kockáztatni és milyen esetekben állunk le. A szerencsejáték-függőség komoly dolog, egyfajta betegség. Amennyiben viszont előre meghatározott terv szerint játszunk és nem tesszük fel az egész házat a sportfogadásra, még jól is kijöhetünk belőle. Nyerő szériában sem biztos, hogy jó ötlet, ha nem állunk meg, hiszen így a végére akár le is nullázhatjuk az egyenleget. Tartsuk magunkat az előzetes elhatározáshoz, akár nyerünk, akár vesztünk.

Tippmix szabályok

A tippmix szabályai egyszerűek. Alapvetően három kimenetel közül lehet választani: hazai győzelem, döntetlen vagy vendég győzelem. Természetesen 2022-ben már színesebb a variációk tárháza, hiszen számtalan egyéb lehetőségre is lehet fogadni: ki rúg gólt, hány góllal nyer az egyik csapat és szinte végtelen lehetőségek. Élőben és online egyaránt lehet fogadni.

A normál játék esetén egy vagy több mérkőzés kimenetelét lehet megtippelni, az oddsok pedig összeszorzódnak. Ebben az esetben minden tippnek sikeresnek kell lennie. A várható nyereményt pedig könnyen ki lehet számolni. A kombinált fogadás során kötésben lehet játszani és akár egy-egy tipp elbukására is „adódik” lehetőség. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb a végösszeg, de 6/7 találat esetén is jár a kifizetés, de kevesebb a nyeremény is.

Tippmix fogadás

Tippmix oddsok

A tippmix oddsok, azaz nyereményszorzók alapján működik. Ez lényegében a matematikai esélyt jelenti, avagy mennyit adnak a fogadóirodák egyik vagy másik kimenetelre. Az odds számításának ismerete is fontos készség lehet, de a szelvényeket azonnal láthatjuk, melyik csapatnak mennyi az esélye a győzelemre. Fontosabb, hogy tisztában legyünk vele, miért annyi az annyi vagy melyik magas szorzót érdemes megjátszani az adott helyzetben.

Tippmix tippek, fogadási stratégiák

Nyilvánvalóan mindenki szeretné tudni, hogyan növelheti esélyeit a minél nagyobb nyeremény eléréséhez. A tippmix, hasonlóan a pókerhez, hosszú távon értelmezhető fogadási forma. Százalékos arányok és esélyek döntenek róla, hogy végül az adott játékos mennyire jön ki pozitívan a játszmákból. Hiszen előfordulhat, hogy a kevés sansszal rendelkező kiesőjelölt megveri a bajnokesélyest, de az esetek többségében nem így fog történni. Akár összetett sportelemzéseket is lehet olvasni az interneten, de a különböző oldalakon összeállított tippekkel érdemes óvatosnak lenni. Amit a játékos megtehet, hogy ismeri a csapatokat, a játékosokat, a tabellát, a formát és képben van vele, melyik klub számára mi a tét az adott mérkőzésen. Lehetséges, hogy a kevésbé esélyes csapat számára fontosabb az adott találkozó és nekik áll a zászló, ezért érdemes nagyobb összeggel nem az esélyes kimenetelre fogadni.

Léteznek továbbá ún. fogadási stratégiák, amelyeket érdemes lehet kipróbálni. Persze azoknak, akik a taktikára és a számokra esküsznek, nem a szerencsét hozó babonákra. Népszerű a martingale-módszer vagy a különböző kombinációk megjátszása. Nincs olyan, hogy győztes taktika, de a matematikai alapú gondolkodás hosszú távon sikerre vezethet.

Online vagy élő tippmix, fogadás és szerencsejáték

A tippmix 2022-ben akár élőben, a mérkőzések alatt is játszható online vagy előzőleg a lottózóban feladott szelvények alapján. Utóbbi esetben figyelni kell rá, hogy időben leadjuk a tippjeinket. Legális módon játszhatunk a hivatalos tippmix oldalon és a lottózókban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)