Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!
Tippmix.hu vs. Vegas.hu

Tippmixpro.hu vs. Vegas.hu

Több mint 2 hónapja indult el Magyarország 2. engedéllyel rendelkező sportfogadó oldala, a Vegas.hu.

Elérkezett az idő, hogy összehasonlítsuk az oldalakat, különböző szempontok alapján.

1. Weboldal

A Tippmixpro.hu egy profi sportfogadó oldal, nemcsak oddsok találhatók meg rajta, hanem olyan aloldalak is, ami segíthet megtalálni a játékos számára legérdekesebb fogadásokat.

A Magazin menüpontban sportblogokat olvashatunk. Ez teljesen bevett dolog minden nagy sportfogadó oldal esetében. Azért annyi hiányérzetünk lehet ezzel kapcsolatban, hogy a nagy oldalakon akár napi 6-8 ilyen blog is olvasható, míg a tippmixpro.hu oldalon van, hogy hetente csak egy írás jelenik meg.

Az Eredmények menüpontban megkereshetőek a meccsek végeredménye.

Annyit azért megjegyeznénk, hogy a szöveges részeket nem ártana néha frissíteni, mert például a Sportszabályok menüpont kb. 5 éve nem változott és azóta igen sok változás történt a sport világában.

A Vegas.hu elsősorban továbbra is egy online kaszinós oldal. Július óta annyi a változás, hogy az egyik aloldalon ezentúl sportfogadás (távszerencsejáték) ajánlatok elérhetőek.

2. Regisztráció

Ezt a funkcióját az oldalaknak normális esetben csak egyszer használjuk.

A Tippmixpro.hu felületén sokkal gyorsabban lehet regisztrálni. A rendszerük össze van kötve a Belügyminisztérium adatbázisval és ennek is köszönhetően nincsen szükség arra, hogy a játékos beküldje/feltöltse az okmányait és az adatok ellenőrzését, helyességét a rendszer vizsgálja.

A Vegas.hu esetében be kell küldeni, fel kell tölteni az okmányokat és náluk nem a rendszer ellenőrzi az adatok helyességét, hanem az ügyfélszolgálat. Már emiatt is lassabb a folyamat, de ha sok játékos regisztrál egyidőben, akkor az is előfordulhat, hogy akár órákat kell várni arra, hogy validálják a játékos számláját.

3. Ügyfélszolgálat

A Tippmixpro.hu felületén csak 7:00 órától 23:00 óráig elérhető az ügyfélszolgálat, de cserében van telefonos elérhetőség is.

A Vegas.hu ügyfélszolgálata a hét minden napján 24 órában elérhető chat-en és mailben is, telefonon nem lehet velük felvenni a kapcsolatot.

4. Pénzügyi tranzakciók

Befizetések esetében nincsen különbség az oldalak között. Mindkét oldalon többféle befizetési opció közül lehet választani és semmilyen költség nem terheli a játékost.

Kifizetések esetében már jelentősen kedvezőbb a Tippmixpro.hu. Sokkal gyorsabban fizetik ki a nyereményeket és minden esetben költségmentes a játékosoknak. A Vegas.hu esetében kb. 4 munkanapot kell várni a játékosnak a pénze megérkezésére és hetente csak az első kifizetés ingyenes. Amennyiben a játékos többször akar kifizettetni egy adott héten, akkor a másodiktól kezdve 1%-os kezelési költséget vonnak le.

5. Funkciók, bónuszok

Ebből a szempontból a Vegas.hu sokkal vonzóbb. A játékosok itt megtalálhatják a legnépszerűbb sportfogadás funkciókat. A 3 legismertebb Vegas.hu által kínált funkció:

  • Fogadáskészítő (bet builder). A játékos testre szabhatja a fogadásait, maximum 6 kimenetel köthető össze. Eddig csak mérkőzések előtt lehetett ilyen típusú fogadást kötni, de szeptember 9-től labdarúgó mérkőzéseknél már élő fogadásoknál is elérhető.
  • Cashout funkcó során a játékos idő előtt lezárhatja a fogadását, akár csak részlegesen is.
  • Early cashout során idő előtt záródik a labdarúgó mérkőzésre megtett fogadás, ha az a csapat, amelyiket a játékos lefogadott 2:0-ra vezet. A játékos itt a nyereménye 100%-át megkapja.

A Vegas.hu 100% befizetési bónuszt kínál az új regisztrálóknak, de a már meglévő játékosok számára is kínálnak különböző bónuszokat.

6. Fogadási kínálat

Alapjában véve óriási fogadási kínálat van mindkét oldalon. Ami feltűnő és ennek nem tudjuk a pontos okát, a Vegas.hu oldalon nem elérhetőek magyar bajnoki mérkőzések. Nem csak labdarúgás esetében, hanem más sportágaknál sem. Ennek valószínűleg lehet valami köze ahhoz, hogy a Tippmixpro.hu hatalmas pénzekkel támogatja a kiemelt bajnokságokat (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda…stb.) és ezért kizárólagos státuszuk van a sportági szövetségekkel.

7. Oddsok

Utoljára hagytuk a játékosok számára legfontosabb szempontot, az oddsokat.

A legtöbb esetben a Tippmixpro.hu minimálisan jobb oddsokat kínál a favoritoknál. Ez igaz volt a Szerb-Magyar meccsre csütörtökön (Tippmixpro.hu: Szerbia – 1.8, Vegas.hu: Szerbia – 1,75), és igaz a vasárnapi EB-selejtezőknél is. A Magyarország-Csehország mérkőzésre nem találtunk ajánlatot a Vegas.hu oldalon, amin kicsit csodálkoztunk.

Annyi azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy a Tippmixpro.hu oldalon vannak olyan oddsok, amelyeket a SZZRT. oddsmesterei adnak/ajánlanak, míg a Vegas.hu minden esetben az Altenartól kapja az oddsokat.

Azaz a Tippmixpro.hu könnyedén meg tudja tenni, hogy kicsivel mindig jobbat ajánl.

Összegzésként az kijelenthető, hogy a Tippmixpro.hu előrébb tart, de a 7 év hatalmas előnyt jelent.

Pár hónap múlva újra összehasonlítjuk a 2 oldalt. Akkor már az új platformon (Everymatrix) fog futni a Tippmixpro.hu, de biztosan nagyon sok változás lesz a Vegas.hu oldalon is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)