Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Több mint háromszoros pénzt érne Marozsán sikere a Garroson

Fucsovics Márton kiesésével Marozsán Fábián maradt az egyetlen teniszező, aki az egyik legrangosabb tenisztornán, a Roland Garroson képviseli Magyarországot. A Franciaországban zajló salakos megmérettetés csütörtöki játéknapján Marozsán immár underdogként, a bolgár Dimitrov ellen meccsel.

A Garros előtti kisebb salakos ATP-tornákon Marozsán nem szerepelt rosszul, de extrát sem alkotott. A két spanyolországi eseményen, Madridban és Barcelonában még két-két kört ment, addig Genfben és Rómában már csak egyet-egyet. Utóbbi kettőn egyaránt a kazah Sevcsenko állította meg azonnal.

A magasabban rangsorolt Dimitrov ennél jobb teljesítményt nyújtott. Az ATP-világranglista 10. helyezettje ugyan Madridban azonnal elhasalt, előtte Monacóban, majd utána Rómában is a nyolcaddöntőig jutott. Mindkétszer komoly névtől, az amerikai Fritztől és a dán Runétól szenvedett vereséget.

A két teniszező között papíron meglévő osztálykülönbséget a bukmékerek által megszabott oddszok is tükrözik. Dimitrov egyértelmű favoritja a mérkőzésnek, míg a világranglista-43. Marozsán sikere háromszorosnál is több pénzt fizetne.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)