Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Történelmet írna Európában a Fiorentina

Olyan tettre készül az olasz Fiorentina labdarúgócsapata, amely még egyetlen másik együttesnek sem sikerült az Európa-konferencialiga rövidke története során. A „Violák” másodszor jutnának döntőbe a sorozatban: 2023-ban a West Ham elleni fináléban maradtak alul, most viszont újra elődöntőt vívhatnak.

A legjobb négy között a Club Brugge lesz a legyőzendő ellenfél. A belgák öt győzelemmel és egy döntetlennel jutottak tovább a Bodo/Glimt, a Besiktas és a Lugano mellől. Tavasszal így egy kört pihenhettek, majd a Moldét és a PAOK Szalonikit ütötték ki viszonylag sima párharcokban.

A Fiorentinának nem csak a trófeaszerzés miatt lehet fontos az Európa-konferencialiga. A sorozat megnyerése ugyanis automatikus kvalifikációt ér az Európa-liga jövő évi főtáblájára. Mivel a firenzeiek nem állnak jól ehhez mérten a bajnokságban, így minden valószínűség szerint ez az esélyük maradt arra, hogy jövőre is Európában vitézkedhessenek.

A csütörtöki Ekl-elődöntőt egyébként kényelmes, önbizalomnövelő bajnoki sikerrel alapozta meg a Fiorentina. Vincenzo Italiano tanítványai 5-1-re tarolták le a kiesés ellen küzdő Sassuolo együttesét. A Brugge ellen korábban még nem játszott hivatalos mérkőzést a csapat.

 

(Kiemelt kép: fradi.hu)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)